Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.regi.rovno.ua:8080/jspui/handle/123456789/1157
Название: ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ З ТУРИЗМУ ДО ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ ЗІ СПОЖИВАЧАМИ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ
Авторы: Дишко О. Л.
Ключевые слова: Туризм, професійна освіта,трудова діяльність.
Дата публикации: 2013
Издательство: Збірник тез виступів учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Проблеми розвитку вищої школи та економіки в ХХІ столітті" присвяченої 20-літньому ювілею Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука (3-4жовтня 2013 р.). - Рівне РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем'янчука, 2013. - 450 с. - С. 169-170.
Краткий осмотр (реферат): В тезах розкрито особливості підготовки бакалаврів з туризму до професійної діяльності яка включає в себе формування його готовності до професійного спілкування зі споживачами туристичних послуг.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.regi.rovno.ua:8080/jspui/handle/123456789/1157
ISBN: 978-966-7359-70-6
Располагается в коллекциях:Наукові видання кафедри географії і туризму

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези - Дишко О. Л.pdf226,03 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.